Visjon

 

Å være dyreeier kan være stressende og føles overveldende.

Ettersom kjæledyrpleieindustrien og veterinærmedisinen har utviklet seg, har det gitt oss muligheter som aldri før, og etterlatt oss med en overflod av valg. Kommersiell interesse og forståelse for interessenter kan gjøre det vanskelig å vite hva man skal velge og hvem man skal lytte til. Det er ekstremt vanskelig å finne nøytral informasjon fra erfarne eksperter. Dette er gapet Cathrine fyller ved å bruke sine 18 år i veterinærpraksis, noe som sparer deg for tid, penger og frustrasjon.

Cathrine hjelper folk med å finne frem til rutiner i hverdagen som fremmer helse,  og hjelper de til å kunne ta gode beslutninger basert på kjæledyrenes essensielle behov, bli kvitt sjargongen og unødvendige komplikasjoner, slik at de kan nyte livet med sin firbeinte følgesvenn på en sunn måte. Hennes naturlige håndlag med dyr skinner gjennom så hun får det til å se lett ut å holde på med egen hund, noe som inspirerer kundene hennes til å gjøre det samme med sin hund.

Hennes intensjon er å gi kundene sine en klar forståelse av hva som faktisk trengs, og at noen ganger er mindre mer.

Å veilede hundeeiere til hvordan de selv kan påvirke helsen til kjæledyret sitt, og når de skal søke profesjonell hjelp gir henne en meningsfull hverdag med en dyp følelse av tilfredshet.

Hun brenner for hvordan vi kan påvirke helsen til dyrene på enkleste bærekraftige måte, pleie gode liv med dyrene, i den tiden vi har dem.

Cathrine er en visjonær som gjør ting enklere samtidig som hun beholder essensen. Hennes vennlige tilnærming gjør at folk stoler på henne med sine elskede kjæledyr. Hun sparer kundene sine for tid og penger ved å gi dem verktøyene og kunnskapen de trenger for bedre beslutninger i stadig endring av livet med dyrene sine. Ved å bygge opp under klientenes iboende omsorg for dyrene deres viser hun dem hvordan de kan forbedre måten å ha hund på med praktiske måter, noe som resulterer i generell forbedret helse.

Cathrine gir deg et veikart over hvordan du selv kan påvirke helsen til kjæledyret ditt, og når du skal søke profesjonell hjelp.

Hennes unike stil med enkle forklaringer på komplekse temaer er verdifullt for å skape endringer og forståelse hos klientene hennes. Kompetanse hun deler er basert på analytisk og abstrakt tenkning, forankret i vestlig veterinærmedisin, blandet inn med virkelige livserfaringer på en varmhjertet måte. 

Ved å fokusere på hvordan hver persons stell av kjæledyret deres påvirker resultatet, jobber hun som en profesjonell helseguide til det beste for dyrene, eierne og samfunnet forøvrig.