Nettkurs for et friskt og lykkelig hundeliv!

Lær alt du trenger for å ta vare på din firbeinte venn. Enkelt, effektivt og perfekt for alle hunder. Få trygghet og glede gjennom hele hundens liv!

 • Hundens helse, vanligste sykdommer og skader enkelt forklart
 • Smart hundehold for friskest mulig hund 
 • Forståelsen du trenger for å ta vare på hunden i hverdagen
 • Essensielle tips til hjemmebehandling, og klare råd når du trenger dyrlegen
Klikk her for påmelding

Trygghet

Grunnlaget for gode vurderinger så du kan ta kloke valg om hundens helse. Praktiske steg for steg guider og eksempler fra virkeligheten gjør stoffet lett å ta i bruk fra dag én. 

Verdifullt

 Råd og anbefalinger rett fra dyrlegen samlet på et sted for den omsorgsfulle, oppriktige og dedikerte hundeeieren som vil gjøre det beste for hunden. 

Store muligheter til å raskt tjene inn kurset på sparte veterinærutgifter.

Glede

Frisk hund gir økt frihet og glede.

Hundens helse kan ha en enorm betydning i hverdagen og påvirker både følelser, tidsbruk, energi og økonomi. 

Kompetanse gir trygghet!  

 

HundeHelseKompasset er et kursforløp som vil hjelpe deg å sette kursen mot optimal helse for DIN hund ut fra DERES utgangspunkt. Som hundeeier har vi enormt stor påvirkning på egen hunds helsesituasjon. Da gjelder det å vite hva som fører til god helse, og hvilken retning som fører til sykdom og skader. Alt henger sammen! Ved å ta ansvaret for hundens helse på et nytt nivå vil du få en hverdag med økt tilfredsstillelse og glede, men også anerkjennelse for hvordan du tar vare på hunden.

Du vil vite hva som er normalt, hva du kan forvente i ulike situasjoner, få klare og tydelige råd på hva du bør gjøre med forklaringen bak. 

Ved å øke kompetansen vil du bli mer selvhjulpen og klare å løse mange situasjoner selv, som du ellers hadde måttet dra til dyrlegen med. Kurset vil også hjelpe deg til å få mest mulig ut av dyrlegebesøk når hunden trenger veterinær ved å fokusere på hva du som eier kan gjøre. Når vi samarbeider til dyrets beste med gjensidig anerkjennelse og respekt vil hunden få best mulig hjelp på en smidig måte. 

 I hverdagen som dyrlege treffer jeg mange som har små og store utfordringer. Ofte er det de samme problemene som går igjen. Du får løsninger som virker for disse utfordringene, så du skal vite hva du gjør om de oppstår. I mange tilfeller kan du unngå at episodene oppstår i det hele tatt,  om du tar enkle forholdsregler vi går gjennom.  

Dette kurset er skreddersydd for deg som vil ha klare, tydelige anbefalinger, basert på veterinærmedisin, med en praktisk tilnærming. 

Hunden er en del av familien, så din egen og hundens  livskvalitet henger nøye sammen. Derfor er investering i hundens helse også en god investering i eget liv!

 

Synes du også at dyrelgen alltid har dårlig tid?
Skulle du ønske du fikk mer forklaring?
Da er dette for deg!
!

Hvem er kurset for?

 

Kurset for deg som ønsker å ta bedre vare på hunden i hverdagen, som vil vite hva du bør gjøre og hvilke feil du skal unngå for å holde hunden frisk. Enkelt forklart med teknikker som kan brukes på alle hunder, uavhengig av utgangspunkt. Kompetanse for økt trygghet og glede gjennom hele hundens liv. 

Kurset passer for førstegangs hundeeiere til deg som har hatt hund i mange år. Vi starter grunnleggende, så alle skal få et solid fundament. 

Enten om du liker å være selvhjulpen fordi dere ofte er langt fra dyrege, eller om du ønsker å vite mer om hva som er galt og hvordan du kan holde hunden friskest mulig, får du mange ulike temaer og innfallsvinkler for å lykkes med dette.

Målet med kurset

Formålet med kursforløpet er å gi deg bred kompetanse du kan basere fremtidige avgjørelser ut i fra, for best mulig utfall når det gjelder hundens helse. Dette gir økt følelse av kontroll, forutsigbarhet og trygghet.  

Kurset vil sette deg i stand til å ta gode beslutninger for egen hund, sett ut fra veterinærens ståsted.

Vi har ulike forutsetninger og enhver interaksjon vi har med hunden påvirker den. Målet er økt vitalitet og glede i hverdagen - både for deg og hunden!

Dette oppnår vi ved at du settes blir oppmerksom på viktige aspekter som fremmer hundens helse. Ved å ha fokus på de viktige tingene og implementere gode vaner blir det å ta vare på hunden en rød tråd i hverdagen, uten at det nødvendigvis tar mye tid eller koster mer. 

Ved å ha praktiske øvelser på egen hund settes du i stand til å gjøre viktige teknikker hjemme. Du vil få innsikt i de vanligste feilene som fører til sykdom, skader og akutte situasjoner som mange hundeeiere gjør. På den måten byttes frustrasjon ut med tilfredshet. 

Målet er at du skal kjenne økt mestringsfølelse og trygghet i rollen som hundeeier! 

Jeg ønsker å hjelpe deg til å sette deg i stand til selv, i størst mulig grad, å ta vare på hunden på en trygg og omsorgsfull måte som gir optimal helse. 

Forståelsen vil gjøre deg helt selvhjulpen i mange vanligste situasjonene gjennom hele hundens liv.

Du får også klare punkter på når du må kontakte dyrlegen og når du kan se ann. 

Kunnskapen kan du bruke uansett type og alder på hund.

 

Som en tidligere kursdeltager sa:  

"Veldig nyttig å høre fra veterinærens ståsted.

Hva ønsker dere at vi gjør/ ikke gjør!

Mye jeg ikke visste jeg lurte på! GULL VERDT!"

 

Påmelding

Hvordan er kurset lagt opp? 

Programmet er fleksibelt, og du følger undervisningen i ditt tempo når det passer deg.

 • Kurset er nettbasert, så du kan ta det fra hvor du vil 
 • Du får umiddelbart etter påmelding,  tilgang til kursportalen og første modul
 • Ukentlig slippes nye moduler bestående av en kombinasjon av undervisningsvideoer og skriftlig materiale 
 • Kurset består av 7 moduler som igjen består av flere små leksjoner
 • De fleste leksjonene varer to til fem minutter, men enkelte mer komplekse temaer har videoer opp mot 20 minutter
 • Kurset er organisert etter temaer så det skal være lett å finne frem
 • Temaene i kurset er relevant for deg med hund, med fokus på det som er vanligst
 • I tillegg er enkelte utvalgte sykdommer og skader som er mindre vanlig, men potensielt akutt alvorlig dekket
 • Til sammen er over 350 temaer og problemstillinger tatt opp
 •  Leksjonene bugner av praktiske relevant kunnskap du umiddelbart kan ta i bruk i hverdagen
 • Konkrete oppgaver utover i kurset som hjelper deg raskere fremover
 •  Direktesendte digitale SPØRRETIMER ca en gang i måneden hvor du kan stille spørsmål og få hjelp.
 • Du har tilgang til kursportalen et helt år.  Dermed kan du se videoene og ta kurset om igjen, så mange ganger du vil - og akkurat når og hvor det passer deg best 
 • Og ikke minst: i Facebook gruppen vår kan du legge inn spørsmål, brainstorme problemstillinger og få hjelp og støtte fra meg og de andre “klassekameratene”
 • Diplom for fullført kurs

Modulene vi skal gjennom

Modul 1. Optimal helse og hva skjer hos dyrlegen

Modul 2. Hva er normalt? Din hunds utgangspunkt

Modul 3. Forebygge sykdom og skader

Modul 4. Behandlinger

Modul 5. Utvalgte sykdommer og tilstander

Modul 6. Skader og akutte tilstander

Modul 7. Utfordringer

Når er kurset? 

Kurset starter umiddelbart etter at du har meldt deg på. Du får da tilgang til den første kursmodulen. Deretter får du tilgang til en ny kursmodul hver uke.  

Spørretimene blir annonsert under kunngjøringer i kursportalen og du får en email fra meg hver gang jeg legger ut kunngjøringer.

Hvorfor velge meg: 

 

Jeg er for tiden uavhengig fra klinikk, forhandler og universitet. Dette gir meg en unik mulighet til å gi deg nøytral informasjon. 

Har 18 års erfaring som smådyrveterinær og 30 års erfaring fra eget hundehold.

Er utdannet veterinær i tillegg til å ha tatt omfattende etterutdanninger innen blant annet kirurgi og indremedisin. 

Jeg har også en Bachleror grad i husdyrfag fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitetet hvor jeg studerte dyreatferd, fóring og genetikk. 

I kurset gir jeg deg det nærmeste du kommer en komplett forståelse relevant for deg med hund, uten å tilbringe år med studier.

Jeg deler med deg kunnskap som vil gi deg trygghet og glede på en organisert, morsom og variert måte - forklart med eksempler fra virkeligheten, ærlig forklart fra meg til deg. 

Kurset tar utgangspunkt i vestlig veterinærmedisin, iblandet egne erfaringer.

Du spares for undøvendige bekymringer, episoder og komplikasjoner ved å følge kartet og ta i bruk det du lærer. HundeHelseKompasset gir deg retningen for økt vitalitet og glede gjennom hundens liv!

 

Hjelper hundeeiere som deg:

Se hva mine tidligere kunder sier!

 "

 

Jeg har lært enormt mye, og liker måten stoffet er brutt ned i små videoer så det er veldig oversiktelig

 "

Mye jeg ikke visste jeg lurte på! GULL VERDT! 
Veldig nyttig å høre hva jeg skal gjøre/ ikke gjøre!

Jeg har fått SÅ mye utbytte av kurset!! Og spesielt hjerte og lunge redning!❤️ Klem❤️

 
Annika Færø,
hundetrener, innehaver og daglig leder
Kreative Poter Hundeinstruktør

Anita Fagerheim, hunde- og katteeier

Cathrine er en varm og dyktig veterinær med et stort hjerte for både dyr, og eierne. Hun er faglig dyktig og har samtidig en egen evne til å skape trygghet da vi ofte som dyreeiere er nervøse for dyret vårt når vi oppsøker veterinær pga sykdom og skader. Jeg har fått god hjelp fra henne til både hund og katter da hun jobbet på klinikker, og hun legger alltid tilrette for at behandling skulle bli en best mulig opplevelse for både dyret jeg hadde med, og meg. Cathrine var enestående rundt operasjon av min forrige hund Cindy.   Hun er veterinæren jeg har flyttet etter for å beholde og, er en veldig godt likt veterinær på klinikkene hun har jobbet på!

At Cathrine nå jobber med å hjelpe dyr og eiere gjennom kurs er veldig bra, så mange flere får gleden av måten hun formidler kunnskap på med trygghet og tillit.

Sølvi Bakkerud, hundeeier

Det har vært en stor trygghet for meg å komme til en veterinær hvor vi ble godt ivaretatt og som jeg kunne stole på at ville gjøre det beste for Emine. Jeg hadde ofte mange spørsmål og med en diagnose som heldigvis ikke er helt dagligdags. Cathrine er en veterinær som bryr deg om hunden og eieren og vil det beste for oss!

Rønnaug Karlsen, oppdretter

Som oppdretter av Prazsky Krysarik har jeg brukt Cathrine som veterinær på hundene mine over mange år. Hun er vår støttespiller til våre hunder, men viser også en enorm omtanke til oss eiere. Hun er en fantastisk og tar seg alltid god tid til å svare på alle våre spørsmål. Dette gir oss trygghet. 

Pris mot verdi

 Vi legger grunnlaget så du kan ta gode avgjørelser for å optimalisere hundens helse, både på kort og lang sikt.  En liten innsats med fokus på tingene som virkelig betyr noe kan gjøre en enorm forskjell!

La meg hjelpe deg til å få det hundeholdet du fortjener og drømmer om!

 

Engangs betaling

3.999,-

BEST PRIS

 • 7 Undervisningsmoduler 

 • Forklaring  på over 350 relevante temaer og problemstillinger

 • Oppgaver

 • Månedlige spørretimer hvor vi møtes digitalt og du får hjelp med det du lurer på

 • Tilgang til lukket Facebook gruppe for kursdeltagere

KJØP NÅ

Delbetaling

3 x 1.398,-

SPRE UTGIFTEN

 • 7 Undervisningsmoduler

 • Forklaring på over 350 relevante temaer og problemstillinger

 • Oppgaver

 •  Månedlige spørretimer hvor vi møtes digitalt og du får hjelp med det du lurer på

 • Tilgang til lukket Facebook gruppe for kursdeltagere

KJØP NÅ

Månedlig

12 x 398,-

FORDEL PÅ HELE ÅRET

 • 7 Undervisningsmoduler

 • Forklaring på over 350 relevante temaer og problemstillinger

 • Oppgaver

 •  Månedlige spørretimer hvor vi møtes digitalt og du får hjelp med det du lurer på

 • Tilgang til lukket Facebook gruppe for kursdeltagere

KJØP NÅ

100% fornøyd garanti

Så sikker er jeg på at du vil få utbytte av kurset at jeg gir deg alle pengene tilbake om du ikke er fornøyd.
Forutsetningen er at du gir meg skriftlig beskjed på e post til [email protected] i løpet av de to første ukene etter at du kjøper kurset. Du trenger ikke oppgi noen spesifikk grunn, bare gi meg beskjed om at du ønsker å trekke påmeldingen din. 

Påmelding

 

Lurer du på noe annet,
eller trenger du hjelp til påmeldingen?

Send en e post til [email protected] - så hjelper vi deg. 

 

Omtale

Med dette kurset fyller Dyrlege Cathrine Winblad et hull i tilgjengelig kunnskap for hundeeiere. Å lære hvordan man best tar vare på hunden sin, hva som er normalt og når man må reagere, er noe vi alle har nytte av. Det kan spare deg for bekymringer og gjerne også forebygge at skader og sykdom oppstår.

Jeg er sikker på at dette kurset vil slå an og betrygge mange hundeeiere rundt i landet. Anbefales!

Kjerstin Vinsjansen Gjertsen,

Innehaver av Pets in Progress Atferdsterapeut og dyrepleier